loading...
خرید و فروش سود پرک - مبتکران شیمی تولید کننده سود پرک
کریمیان بازدید : 36 چهارشنبه 04 دی 1398 نظرات (0)

hplc چیست؟ hplc یکی از روش های جداسازی مهم در علم شیمی می باشد. این روش که برای مایعات مورد استفاده قرار می گیرد برخلاف GC می تواند برای مایعات محلول در آب نیز کاربرد داشته باشد.

دستگاه HPLC از پمپ، دگازر، ستون، سیستم تزریق و آشکار ساز تشکیل شده است.

آشکارساز های مختلفی برای این دستگاه ها وجود دارد.

 

کریمیان بازدید : 74 یکشنبه 01 دی 1398 نظرات (0)

همانگونه پیداست این ترکیب از خانواده اتانول آمینها می باشد و معمولا در مخلوطهایی به بازار عرضه می شود که علاوه بر تری ، حاوی مونو دی اتانول آمین نیز است. 

تری اتانول آمین از جمله ترکیباتی است که به صورت گسترده ای در صنایع مختلف مانند تولید شوینده ها به عنوان امولسیفایر مورد استفاده قرار می گیرد. امولسیفایرها به دلیل خواص دو گانه ای که دارند قابلیت ایجاد پیوند بین دو فاز که در حالت عادی از یکدیگر مجزا هستند را دارد . این کار باعث می شود که امولسیون هایی پایدار تشکیل شوند. 

از کاربردهای محوری دیگر این محصول بازدارندگی خوردگی آن است . 

خرید تری اتانول آمین

زمینه های کاربردی برای کاربردهای تری اتانول آمین بسته به منطقه متفاوت است. اغلب به عنوان یک محصول متوسط ​​در تولید مواد شوینده مایع و مواد تمیز کننده، استفاده می شود.علاوه بر این، آن را اغلب در مخلوط با دی اتانول امین  یا آب به عنوان کمک آسیاب در تولید سیمان استفاده می شود.همچنین درمواد شیمیایی کشاورزی (غیر آفت کش)، عوامل ضد چسبندگی مهار کننده های خوردگی و عوامل ضد پوسته شدن واسطه ها روان کننده ها و افزودنی های روان کننده کمک های فرآوری شده، حلالها (که بخشی از فرمول محصول یا مخلوط می شوند)، درمصرف کنندگان محصولات کشاورزی (غیر آفت کش)، محصولات ضد انجماد و ضد انجماد پارچه، پارچه و محصولات مراقبت شخصی

اثرات جانبی کوتاه مدت

همچنین تعدادی از عوارض جانبی کوتاه مدت مرتبط با تری اتانول آمین یا بهدامین وجود دارد. واکنش های آلرژیک رایج هستند و می توانند چشم های آبدار یا خارش، موهای شکننده یا خشک و پوست خارش ایجاد کنند. در دراز مدت، این مواد شیمیایی می تواند به پوست آسیب برساند که شامل پوسته پوسته شدن، بولستر و احساس سوزش هنگام استفاده از محصولات است. اگر فکر میکنید به این ماده حساسیت دارید یا نگرانیهایی در مورد اثرات آن بر سلامت خود دارید، با استفاده از آن به متخصص پوست متذکر شوید.

اثرات جانبی دراز مدت تری اتانول امین:

آزمایش های بالینی نشان می دهد که دوزهای بالای باعث ایجاد سرطان کبد، مثانه و بیضه در حیوانات آزمایشگاهی می شوند. در حالی که این نتایج بدون تردید باعث نگرانی می شود، راه های متعددی وجود دارد که شما می توانید از قرار گرفتن در معرض طولانی مدت جلوگیری کنید.

 

کریمیان بازدید : 41 دوشنبه 25 آذر 1398 نظرات (0)

سدیم هیدروکسید جامد سفید رنگ است که دارای فرمول شیمیایی NaOH می باشد.

هیدروکسید سدیم بدون تجزیه در دمای ۳۱۸ درجه سانتیگراد (۶۰۴ درجه فارنهایت) ذوب می شود. این ماده در آب بسیار محلول است و در حلالهای قطبی مانند اتانول و متانول به مقدار کمتری محلول است. NaOH در اتر و سایر حلالهای غیر قطبی نامحلول است.

مشابه هیدراتاسیون اسید سولفوریک، انحلال هیدروکسید سدیم جامد در آب یک واکنش بسیار گرمازا است، که در آن مقدار زیادی گرما آزاد می شود و از طریق احتمال پاشش محلول به بیرون تهدیدی برای امنیت ایجاد می کند. محلول حاصل معمولاً بی رنگ و بدون بو است. مانند سایر محلول های قلیایی ، به دلیل فرایند صابونی سازی که بین NaOH و روغن های طبیعی پوست رخ می دهد، در تماس با پوست احساس لغزندگی ایجاد می شود.

واکنش پذیری سدیم هیدروکسید

هیدروکسید سدیم (سود سوز آور) یک باز قوی است. با اسیدهای ارگانیک و معدنی به سرعت واکنش نشان می دهد. پلیمریزاسیون استالدهید و سایر ترکیبات را کاتالیز می کند. برای مثال اکرولئین با سرعت و شدت بیشتری پلیمریزاسیون می شود. شدیدا با فسفر پنتا اكسید واکنش نشان می دهد. مخلوط کردن سدیم هیدروکسید با هر یک از مواد زیر در یک ظرف بسته باعث افزایش دما و فشار می شود: اسید استیک ، آنیدرید استیک ، اکرولئین ، کلروهیدرین ، اسید کلروسولفونیک ، اتیلن سیانوهیدرین ، گلی­ اوکسال ، اسید هیدروکلریک (۳۶٪) ، اسیدهیدروفلوئوریک (۴۸٫۷٪ ) ، اسید نیتریک (۷۰٪) ، اولئوم ، پروپیولاکتون ، اسید سولفوریک (۹۶٪). تماس تصادفی بین محلول تمیز کننده (حاوی هیدروکسید سدیم) و پنتول باعث انفجار شدید می شود.

سنتز

روش های متفاوتی برای سنتز سود سوز آور وجود دارد از جمله : سنتز هیدروکسید سدیم به صورت صنعتی با خلوص ۵۰٪ از طریق فرایند کلرو آلکالی می باشد که در طی این فرآیند گاز کلر نیز تولید می شود. سود سوز آور جامد از این محلول با تبخیر آب بدست می آید.

هیدروکسید سدیم همچنین با ترکیب فلز سدیم خالص با آب تولید می شود. فرآورده های جانبی گاز هیدروژن و گرما هستند ، که اغلب منجر به شعله می شوند و این امر نمایانگر واکنش پذیری فلزات قلیایی است. با این حال، از نظر تجاری مناسب نیست ، زیرا جداسازی فلز سدیم معمولاً با کاهش یا الکترولیز ترکیبات سدیم از جمله سود سوز آور انجام می شود.

کاربرد ها

سود سوز آور یک باز قوی است که در صنعت مورد استفاده قرار می گیرد. حدود ۵۶٪ از هیدروکسید سدیم تولید شده توسط صنایع استفاده می شود که ۲۵٪ آن در صنایع کاغذ استفاده می شود. این ماده هم چنین در ساخت نمک و مواد شوینده سدیم ، تنظیم pH و سنتز آلی، چربی گیرها، باتری سازی مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده در فرآیند تولید آلومینیوم بایر مورد استفاده قرار می گیرد.

به عنوان مثال ، در صنعت نفت از هیدروکسید سدیم به عنوان ماده افزودنی در گل حفاری برای افزایش قلیایی در سیستم های گل بنتونیت ، افزایش ویسکوزیته گل و خنثی کردن هرگونه گاز اسیدی (مانند سولفید هیدروژن و دی اکسید کربن) استفاده می شود.

ایمنی

قطره های محلول هیدروکسید سدیم به راحتی می توانند پروتئین ها و لیپیدها را در بافتهای زنده تجزیه کنند، که در نتیجه باعث سوختگی شیمیایی می شود و ممکن است در هنگام تماس با چشم باعث کوری دائمی شود. قلیایی های جامد هم چنین در صورت وجود آب مانند بخار آب می توانند ماهیت خورنده خود را نشان دهند. بنابراین تجهیزات حفاظتی مانند دستکش های لاستیکی ، لباس ایمنی و محافظت از چشم باید همیشه هنگام استفاده از این ماده شیمیایی استفاده شود.

علاوه بر این ، انحلال سدیم هیدروکسید بسیار گرمازا است و گرمای حاصل از آن ممکن است باعث سوختگی گرمایی شود.

کریمیان بازدید : 31 دوشنبه 25 آذر 1398 نظرات (0)

سدیم بنزوات نمک اسید بنزوئیک می باشد. این ماده به عنوان نگهدارنده کاربرد فراوانی دارد اما جالب است بدانید استفاده از این ترکیب در محصولات غذایی و یا آرایشی حاوی اسید آسکوربیک و یا همان ویتامین C می تواند سبب تولید بنزن شود. بنزن که ترکیبی آروماتیک و سمی به حساب می آید در بدن می تواند ایجاد سرطان نماید. در نتیجه همیشه استفاده از این ماده در شرایط خاص صورت گیرد. این ماده در صورتی که pH بهینه باشد می تواند همراه با اسید آسکوربیک نیز مورد استفاده قرار گیرد.

استفاده از این ماده جنجال های زیادی را به پا کرد تا جایی که در سال 2008 شرکت کوکاکولا استفاده از این ماده را در نوشابه های خود ممنوع اعلام نمود.

با این حال این ماده بهترین نگهدارنده ی مواد غذایی به خصوص رب گوجه به شمار می رود.

برای خرید و فروش سدیم بنزوات با ما در مبتکران شیمی همراه باشید.

کریمیان بازدید : 34 یکشنبه 17 آذر 1398 نظرات (0)

هیدروکلریک اسید یک محلول شفاف، بی‌رنگ و بسیار تند بو از هیدروژن کلرید (HCl) در آب است. یک اسید معدنی بسیار خورنده و یک اسید قوی با استفاده‌های صنعتی زیادی است. هیدروکلریک اسید به‌طور طبیعی در اسید معده یافت می‌شود. پی‌اچ (pH) این اسید بین ۰ تا ۲ می‌باشد.

هیدروکلریک اسید از قدیم به نام‌های اسیدم سالیس، موریاتیک اسید و جوهر نمک معروف بوده و از ویتریول (سولفوریک اسید) و نمک طعام به دست آمد. هیدروکلریک اسید آزاد ابتدا در قرن شانزدهم توسط آندریاس لیباویوس رسماً معرفی شد. بعدتر، توسط شیمیدان‌هایی مثل ژوهان رودولف گلابر، جوزف پریستلی و همفری دیوی در تحقیقات علمی شان مورد استفاده قرار گرفت.

با آغاز تولید گسترده در انقلاب صنعتی، هیدروکلریک اسید در صنایع شیمیایی به عنوان یک واکنش گر ناب در تولید مقیاس بزرگ وینیل کلرید برای پلاستیک وی.وی. سی، و MDI/TDI برای پُلی اُورِتان مورد استفاده قرار گرفت. کاربری‌های زیادتری هم در مقیاس کوچک دارد که شامل خانه‌داری، ساخت ژلاتین و دیگر افزودنی‌های غذایی، رسوب‌زدایی و چرم سازی می‌باشد. حدود ۲۰ میلیون تن از هیدروکلریک اسید سالانه در جهان تولید می‌شود.

این ماده اسیدی قوی می باشد که می تواند در صنایع گوناگون مورد استفاده قرار بگیرد.  این اسید بسیار خورنده می باشد و کار کردن با ان نیازمند رعایت نکات ایمنی است. حتی چند قطره از آن نیز می تواند سوختگی های عمیقی را به وجود اورد. 

این اسید در شوینده ها نیز به طور وسیعی مورد استفاده قرار می گیرد. جوهر نمک یکی از نام های دیگر این محصول می باشد که می تواند در خانه برای جرم گیری از سطوح مورد استفاده قرار بگیرد. 

اسید کلریدریک در معده ی انسان نیز وجود دارد و برای هضم غذا مورد استفاده قرار می گیرد. 

جالب است بدانید اسید معده در بدن مورچه خوار ها وجود ندارد و این جانداران با تغذیه از مورچه ها و داشتن اسید فرمیک می توانند غذای خود را هضم نمایند.

کریمیان بازدید : 30 چهارشنبه 13 آذر 1398 نظرات (0)

جدول تناوبی یکی از ابزار های مهم شیمی می باشد که ویژگی ها و خواص مختلف عناصر را در خود جای داده است. این جدول در طی چندین سال و با نظر های مختلف دانشمندان رو به رو گردید. اما تنها مندلیف توانست این جدول را به شکل امروزی پیش بینی نمایند. پیش گویی های مندلیف به گونه ای بود که جای خالی عناصر را نیز به دقا پیش بینی نمود.

جدول تناوبی با نام دیمیتری مندلیف شناخته شده‌است، با اینکه پیشروان دیگری پیش از او وجود داشته‌اند. او این جدول را در سال ۱۸۶۹ منتشر کرد. این، نخستین جدولی بود که به این گستردگی مرتب شده بود. مندلیف این جدول را تهیه کرد تا ویژگی‌های دوره‌ای آنچه که بعدها «عنصر» نام گرفت را بهتر نشان دهد. وی توانسته بود برخی ویژگی‌های عنصرهایی که هنوز کشف نشده بود را پیش‌بینی کند و جای آن‌ها را خالی گذاشته بود.[۱] کم‌کم با پیشرفت دانش، عنصرهای تازه‌ای شناسایی شد و جای خالی عنصرها در جدول پُر شد. با شناسایی عنصرهای نو و گسترش شبیه‌سازی‌های نظری دربارهٔ رفتار شیمیایی مواد، جدول آن روز مندلیف بسیار گسترده‌تر شده‌است.

همهٔ عنصرهای شیمیایی از عدد اتمی ۱ (هیدروژن) تا ۱۱۸ (اوگانسون) شناسایی یا ساخته شده‌اند. دانشمندان هنوز به دنبال ساخت عنصرهای پس از اوگانسون هستند و البته این پرسش را پیش رو دارند که عنصرهای تازه‌تر چگونه جدول را اصلاح خواهند کرد. همچنین ایزوتوپ‌های پرتوزای بسیاری هم در آزمایشگاه ساخته شده‌است.

کریمیان بازدید : 120 سه شنبه 05 آذر 1398 نظرات (0)

کستر اویل که با نام روغن کرچک در بین عام شناخته می شود کاربرد های زیادی دارد. علاوه بر کاربرد های پزشکی این ماده و خواص مهم آن برای پوست، نوع اتوکسیله ی این ماده می تواند در صنایع نساجی، پلاستیک ، رنگ و...  مورد استفاده قرار می گیرد.

برای تهیه ی نوع اتوکسیله ی این ترکیب ، روغن کرچک را با اتیلن اکساید وارد واکنش می نمایند تا کستر اویل اتوکسیله یا همان روغن کرچک اتوکسیله حاصل گردد.

شما میتوانید جهت خرید این ماده و سایر مواد شیمیایی به وبسایت مبتکران شیمی مراجعه نمایید. 

کریمیان بازدید : 31 دوشنبه 20 آبان 1398 نظرات (0)

اسید معده نام عامیانه اسید کلریدریک یا هسدروکلریک اسید است . این ترکیب دارای فرمول شیمیایی HCl است و به دلیل قدرت بالای اسیدی و واکنش پذیری که دارد در بسیاری از صنایع مورد استفاده قرار می گیرد. 

 

مبتکران شیمی : خرید و فروش مواد شیمیایی 

کریمیان بازدید : 24 یکشنبه 19 آبان 1398 نظرات (0)

امروزه با توجه به شرایط کشور و قابلیت هایی که وجود دارد ، تعامل با بازارهای خارجی و بهره گیری از قابلیت های آنها امری اساسی و حیاتی برای کشور به شمار می اید. مواد اولیه شیمیایی از آن دسته موادی هستند که تقریبا در تمامی صنایع مورد استفاده قرار می گیرند و باید توجه ویژه ای به انها داشت. 

از این رو صادرات و ورادات مواد شیمیایی از اهمیت دوچندانی برخوردار است . شرکت مبتکران شیمی با سال ها تجربه در زمینه بازرگانی توانسته است سهمی را در این بازار مهم بر عهده گرفته و ایفا کند. داشتن دفاتر متعدد در کشورهای مختلف مانند چین ، ترکیه ، روسیه و ... این امکان را به ما می دهد تا این کار را به نحو احسن انجام دهیم. 

صادرات مواد شیمیایی 

واردات مواد شیمیایی

تعداد صفحات : 7

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 63
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 1
  • آی پی دیروز : 5
  • بازدید امروز : 3
  • باردید دیروز : 7
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 81
  • بازدید ماه : 242
  • بازدید سال : 1,371
  • بازدید کلی : 7,176